Sense possibilitat d'anar a la Borgonya

Ahir no vam guanyar, però vam anar al Molino a gaudir d’una gran vetllada oferta per la DO Catalunya.
l'autora del bloc "vi, moments, persones" amb el Conseller Pelegrí

El lliurament de premis va ser a la Sala Golden i Terrassa de l’emblemàtic El Molino, un espai amb les aspes del molí burlesque movent-se sense parar i amb tot el Paral·lel de fons.
A més la companyia va ser molt bona. I a part de parlar entre els vinòtoms vam tenir converses força interessants amb altres bloggers. Destaquem la coneixença amb en Ramon Roset que escriu al bloc ramonroset.blogspot.com.es,i que entre d’altres coses ens va descobrir que, segons ell, per tenir una bona puntuació Parker és essencial un vi de carinyena amb un final dolç.

El càtering venia del Prat del Llobregat, del restaurant de la nostra amiga Rosa Farrés “La lluna en un cove”; ens va fer piruleta i cucurull (cucurutxo) de carxofa i pollastre del Prat.
Cucurull de carxofa del Prat i pota blava
del restaurant "La lluna en un cove"

I també ens va acompanyar en Salvador Rovira, el nostre Cicerone del INCAVI i  director de l’Associació Vinícola Catalana.

Respecte als vins tastats: Idoia blanc 2010 de Ca N’Estruc, Viña Esmeralda 2011, Flama d’Or Rosat 2011 de Castell d’Or i el Sentits negres 2009 de Bodegues Puiggrós.

Respecte als premis la nostra visió es que la cosa va anar per una línia que va afavorir  més l’article periodístic que no pas la nostra via innovadora i trencadora del bloc del grup de tast que comenta les jornades i els vins; tot i que de moment encara no fem les nostres pròpies fitxes dels vins. El bloc Vi, Moments, Persones, de la periodista Ruth Troyano, va resultar guanyador; i va rebre de mans del president de la DO Catalunya, Xavier Pié, i del Conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, un xec per un valor de 3.000€.
El Jurat també va atogar segon i tercer premi. Un d'ells va ser pel bloc Vi Franc del periodista Ramon Francàs, en considerar-lo tota una referència informativa del sector. El tercer premi va ser per al bloc De Vinis d’en Joan Gómez Pallarès, pel seu recorregut el manteniment d’una altíssima qualitat durant la seva trajectòria.
<>
Al fons de la foto hi ha tres vinòtoms. Els veus?

I com diu el títol ens vam quedar sense els 3.000 € i sense possibilitat d’anar a la Borgonya i fer enoturisme fluvial.