Els blocs del III Blocdocat

Al bloc de la DO Catalunya hi ha una relació amb una breu ressenya de qui és cadascú i perquè escriu.

De Vinitomia han escrit:

Vinitomia- http://vinitomia.blogspot.com.es
Aquest bloc debuta enguany i pertany al grup de tast vinitomia que es va crear al 2011 i on podreu trobar les seves activitat com a grup de tast sobretot a Barcelona

Els Altres blocs que es presenten al concurs, amb les referències fetes al bloc de la DO, els gloso a continuació:

Vi Franc -http://vi-franc.blogspot.com.es/
Aquesta edició comptem per segon cop consecutiu amb aquest bloc propietat del periodista de La Vanguardia entre d’altres, Ramon Francàs.

Vin et Gastronomiehttp://vinetgastronomie.com
El David Soler és l’autor d’aquest bloc que debuta a l’edició d’enguany amb ganes de difondre la cultura del vi. Com diu el seu bloc uns dels grans plaers.

Vinàcora -http://vinacora.blogspot.com
L’Àlex Soler i la Jessica Garcia ens presenten un bloc dels que debuta enguany, amb la motivació de compartir la cultura del vi.

Vinos Blog - http://www.vinos-blog.com/
El Roger Junyent i l’Oriol Miró ens presenten un bloc sobre el món del vi on busquen la innovació, com per exemple amb un radiobloc.

Wines and the city - http://www.winesandthecity.com/
Meritxell Falgueras, Nas d’Or Jove Promesa de Catalunya, és l’autora d’aquest bloc que a la primera edició va aconseguir una Menció al Bloc amb Més Potencial.
Polakia http://www.polakia.com/
Aquest bloc obra de Víctor Franco és un dels més veterants, parla de vins catalans des de l’any 2006

Res Vinihttp://www.resvini.com/
Es tracta d’un dels blocs que debuta al concurs enguany. El seu autor, Jordi González, pretén oferir-nos una visió del vi moderna, cultural i crítica

Tanino Tanino – http://taninotanino.blogspot.com.es/
El Pep Torres i el Marc Carceller són els autors d’aquest bloc on trobareu posts sobre el món del vi fets amb dedicació i estima.

The Simple Wineshttp://thesimplewines.blogspot.com.es/
El Marc Zapater i la Sílvia Jiménez són els autors d’aquest bloc que va debutar al BlocDOCat a la edició del 2010. Trobareu informació sobre el món del vi al nostre país, especialment de la zona de Tarragona.

Vi·Moments·Personeshttp://vimomentspersones.wordpress.com/
Ruth Troyano ens presenta un bloc que proposa retrats, sentiments, maridatges i parla de les persones que hi ha darrera els projectes del món de vi al país.
La Vinoteca del Rebost http://www.lavinotecadelrebost.cat/
L’Anna Casabona és l’autora d’un bloc en català i que parla de vins catalans. Aquest és el segón any consecutiu que participa al BlocDOCat.

No hi ha Ous-Vins i Caves http://nohihanous-vinsicaves.blogspot.com.es/
El Ramón Adell debuta a l’edició d’enguany amb un bloc sobre enologia, gastronomia i restauració.

Nos gusta el vino http://www.nosgustaelvino.com/
En Xavier Valls és l’autor d’un bloc amb informacions publicades gairebé a diari sobre el món del vi, en aquesta la seva segona edició.

Nunc est bibendum http://www.ahorabebamos.blogspot.com.es/
El Carlos Persini amb el seu bloc creat enguany és un dels debutants a aquesta tercera edició del BlocDOCat.

Parrasoundshttp://www.parrasounds.com/
José Aguilera és l’autor d’aquest bloc on es troben el món del vi i de la música que ja ens va presentar a la passada edició.
El somni d’una nit de vins -http://elsomnidunanitdevins.blogspot.com/
El Daniel i la Guada García ens presenten un blog on el vi i les sensacions es fusionen, creen un vincle, un maridatge diferent, on el vi es troba amb la fotografia i que es presenta a concurs per primer cop

El Vi a Punt Perquè el vi sigui a taula cada dia. -http://elviapunt.com/bloc/
Menció al bloc amb més potencial al 2008 i menció ex-aecquo al 2010. Un bloc d’Oriol Pérez de Tudela on es reflexiona sobre la quotidianitat del vi a casa nostra.

El Vinet - www.elvi.net
A la edició del 2010 va aconseguir el segon premi. Un bloc de Demos Bertran on el 50% de les referències de les més de 1000 que es troben pertanyen a vins catalans.

Enoemocionshttp://ramonroset.blogspot.com.es/Ramon Roset participa en la edició d’enguany amb un bloc sobre els vins catalans explicats amb honestedat.

La Terrassa del vilaterrassadelvi.blogspot.com
El grup de tast La Terrassa del vi de Terrassa amb el seu bloc van aconseguir una menció al bloc amb més potencial a la primera edició del BlocDOCat.
  123 Vinshttp://123vins.blogspot.com.es/
Un dels blocs que debuten en el concurs BlocDOCat, creat per Manel Capdevila.

Bloc Enrique’s Wines http://blogenriqueswine.blogspot.com.es/
Enrique es defineix al seu bloc com un “Sumiller de estar per casa” i que s’estrena III edició.

De Brujas y Vinohttp://www.debrujasyvino.blogspot.com.es/
Clos Dominic i Dominic Bairaguet ens presenten un bloc creat a Porrera que és un habitual al concurs BlocDOCat. Des de la primera edició a l’any 2008 sempre ens ha acompanyat.

De Viniswww.devinis.org
Enguany tenim entre els participants al guanyador del Millor Bloc Vitivinícola BlocDOCat, de la primera edició del 2008, obra del Joan Gómez Pallarès.

Deconstruïnt el Vi Català - http://www.deconstruintelvicatala.cat/
El Manel Capdevila i el Raúl Deamo ens presenten un bloc sobre el món del vi amb una voluntat dinamitzadora i de difusió cultural com ells mateixos comenten. És la primera vegada que es presenten al concurs.