Viva el mal y viva el capital!


Hola humanoides y gilivatios! Sóc la Bruja avería!
He tornat dels anys 80 per informar-vos que degut a la meva gran fama, el Comando G (siempre alerta está), m’ha dedicat un vi. És un garnatxa de la Sierra de Gredos, d’agricultura ecològica, monovarietal i amb mitja criança.
Tot i que el Peñín li va atorgar una de les màximes puntuacions pel 2009, el preu és molt raonable, menys de 15 €. Però hi ha una pega i és la petita producció de només 1000 ampolles.
Si el tasteu és un vi que conserva els aromes frutals propis de vi jove i poc alterats per la mitja criança. En boca presenta una entrada suau, textura sedosa i és poc àcid; se li troben records de granit.
I qui és Comando G?
Evidentment els personatges de la sèrie de dibuixos no s'han posat a fer vi, ja tenien prou feina salvant la terra a bord de la nau Phoenix, ho recordeu? I la canço de Parchís??

Daniel Jiménez-Landi, un dels integrants de Comando G
 En realitat Comando G està integrat per tres joves viticultors -Fernando García (Bodegas Marañones), Daniel G. Jiménez Landi (Bodegas Jiménez Landi) i Marc Isart (Bodegas Bernaveleva)- que es dediquen a rescatar vinyes velles de garnatxa per la Sierra de Gredos (Madrid).  I els noms dels vins, així com les etiquetes desprenen post-modernitat. Altres vins de Comando G són "Las uvas de la ira" o "The end". Quin comando G més guay, millor que la sèrie!

Viva la bruja Avería!
Viva el mal y viva el capital!