El Proper dissabte 12 de novembre el "Montsant es planta a barcelona"

En motiu del desè aniversari de la Denominació d’Origen del Montsant, es realitzarà una mostra de vins d’aquesta zona vitivinícola al Mercat  Santa Caterina de Barcelona, el proper 12 de novembre.  Representants de 25 cellers de la zona es faran presents a “Montsant es planta a Barcelona” per tal d’explicar l’elaboració dels seus vins -negres, blancs i rosats- a tots els assistents de l’acte.
Els interessats en la fira podran acudir al Mercat de Santa Caterina des de les onze del matí fins les nou del vespre. Amb l’entrada a “Montsant es planta a Barcelona”, que costarà 10 euros, els assistents rebran una copa de Riedel i podran degustar cinc vins diferents.
Preparats per tastar vins de la DO Montsant?

Cellers participants:
EL VI A PUNT - MAS D'EN CANONGE - NOGUERALS - CELLER CEDO ANGUERA - MARIE AMELIE PONCE (SUI GENERIS)- VINYES DOMEMECH - ACUSTIC CELLER - CELLER EL MASROIG - ORTO VINS - CELLER LOS TROVADORES - PORTAL DEL MONTSANT - FICARIA VINS - CELLERS UNIO - ALFREDO ARRIBAS - VINS DE MAS SERSAL - VINYES D'EN GABRIEL - CELLER ELS GUIAMETS - COOPERATIVA D'ULLDEMOLINS - COOPERATIVA FALSET MARÇA - CELLER DE CAPAÇANES - BARONIA DE MONTSANT - EL VI DELS 20 - CELLERS SANT RAFEL - MAS DE L'ABUNDÀNCIA - RONADELLES - VENUS LA UNIVERSAL

I per qui no pugui esperar fins dissabte: