La Moreneta o el suelo pobre en España

Ja hem arribat a les 1.000 visites!
(Pop!!! - Obrim una ampolla de cava-)
                                  
Si fem igual que altres blocs (Com Mi amigo Walter) i analitzem per quines vies la gent ha arribat fins la nostra pàgina veurem coses curioses.
En primer lloc, que qui ens coneix posa directament "vinitomia" al google.
En segon,  que hi ha gent que ha entrat al bloc a partir de cerques interessants sobre vins, per exemple teclejant  “como y con que beber un chablis”, “fevre chablis les preuses 2005”, ”chablis aromas”,  “ervedosa do douroo”, “2005 d+d tinto”, “sogevinus & emilio moro, douro, portugal”  o “Chambrun vino”. I un ho barreja amb una variant literària "La Geria Houellebecq".
Altra gent va més perduda, com les dues persones han accedit buscant el single “not fair” de Lily Allen. No van escoltar música però van aprendre els sabors de la llengua. He posat un link a la cançó perquè si tenim més visites per aquesta via no s’emportin un desencís.
Una altra visita volia comprar vi; cercava “comprar carillon de angelus vino en barcelona”; Ho sento! de moment no en venem de vi, però tot arribarà.  
Esmentar la cerca sobre elsuelo pobre en España", qüestió de nivell a tenir en compte quan parlem dels vins de la península. 
I força extrany és qui ha posat "cargols formentera” o les tres cerques sobre la "moreneta". Clar! És la nostra síndic de greuges . 

Música del post: viatge a Montserrat de Quimi Portet