Abans d’una fantàstica barbacoa a casa del Jose i junt amb el Robin, nou soci, vam tastar els següents Vins:

Alcor 

Destacar algunes etiquetes amb bons dissenys:

Vinitomia per Setmana Santa

Jornada per setmana Santa. Per ambientar-nos i beure els vins més còmodament hem comprat aquests fantàstics coixíns roses de Jesús. Si també el voleu el trobareu a la pàgina web gay de beige

El pais de los 100 quesos

Acte al qual va assisitir un Vinòtom que passava per Alimentaria:

L'INCAVI promou els nostres vins en un dels espais "estrella" d'Alimentària

Espanya, el país dels 100 formatges, reivindica els vins catalans de la mà de l'INCAVI
Ja fa quinze anys que Alimentaria acull "España, el país de los 100 quesos" en el marc del saló Interlact, oferint una bona radiografia sel sector formatger. Sota la direcció d'Enric Canut, l'exposició en permet tastar una àmplia gamma. Enguany, amb el lema de "Les parelles perfectes", el projecte ha fet un pas més esdevenint una de les visites imprescindibles de la Fira. La implicació de l'INCAVI ha permès que la pràctica totatalitat dels vins que s'han ofert amb les degustacions hagin estat procedents de les DO catalanes. Segons els promotors de la iniciativa, es tractava de "proposar vins frescos i joves, afruitats, secs, amb moderada acidesa i amb tocs suaus i llaminers dels tanins dolços o dels torrats de les barriques de la seva curta criança, o la neteja del carbònic de la seva fermentació". El procés de preparació de "les parelles perfectes" ha estat una tasca remarcable: Enric Canut ha comptat amb la participació de part de l'equip del Mugaritz per a confeccionar dotze assortits de formatges acompanyats de quinze begudes, quinze pans, i acompanyaments diversos.

De la mà del mestre formatger Sr. Enric Canut i del director general de l'INCAVI, el Sr. Jordi Bort, vam tenir l'oportunitat d'acudir a una de les més interessants activitats de la Fira (sino la que més!), "Les Parelles Perfectes".
Aquestes harmoníes perfectes van ser; Formatge curat de Tronchón amb xarel·lo d'Umesufantres , IGP Garrotxa amb cava Torre Galimany, tendre semicurat amb Salmos de Torres, Coinga de Maó amb 5 merlots d'Abadal, formatge de Doñana amb Oda de Castell del remei, blau de Muntanyola amb Pansal del Calas dolç de Capçanes i, l'estrella de la tarda, el Carrat de Bauma, de Borredà, que va maridar a la perfecció amb el nou cava blanc de noirs de Juvé & Camps. Una autèntica delícia.